18 GYM va deschide o nouă sală în Târgu Mureș Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3012 Vizualizări

18 GYM va deschide o nouă sală în Târgu Mureș

O nouă sală de fitness 18 GYM va fi deschisă la începutul anului viitor în zona cartierului Tudor Vladimirescu, la Auchan. Frații Ronea, Vlad si Alexandra – antrenori de fitness – continuă astfel dezvoltarea lanțului 18GYM Fitness & Beauty.
Prin deschiderea celei de a 4 săli 18 GYM în Târgu Mureș, Vlad si Alexandra Ronea continuă expansiunea în orașul natal. Noua sală va fi amenajată în complexul Auchan din cartierul Tudor Vladimirescu. Dezvoltarea în aceeași zonă în care a fost deschisă și prima sala 18 GYM denotă că cererea pentru sport și sănătate a crescut semnificativ, iar pentru o experiență inedită pentru toți târgumureșenii s-a luat decizia de a deschide încă o locație. “Întreg conceptul a luat naștere datorită dorinței de a ajuta și învăța românii să ducă un stil de viață sănătos, de lungă durată, oferind servicii de calitate la prețuri accesibile”, spun frații Ronea.
La nivel național 18GYM Fitness & Beauty, brand care schimbă stilul de viață a mii de persoane are acum 30 de locații deschise, iar pentru anul 2024 obiectivul este deschiderea a încă 10 săli. Astfel va fi atinsă borna de 40 de locații, o performanță de excepție în industria fitness din România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE