”Cel mai frumos zâmbet din lume” deținut de mureșeanca Oana Hancu Beauty
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2574 Vizualizări

”Cel mai frumos zâmbet din lume” deținut de mureșeanca Oana Hancu

Oana Hancu, o tânără din județul Mureș și Adrian Lefter, un tânăr din Republica Moldova au câștigat cea mai înaltă distincție la concursul internațional de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, care s-a desfășurat în Turcia.

Potrivit protv.ro, participanții din diverse țări au petrecut o săptămână într-un hotel din Antalya pentru a se pregăti pentru competiție. Programul de pregătire a inclus exerciții fizice, dans și repetiții. Pe 30 martie a avut loc finala competiției, în care Oana Hancu și Adrian Lefter au fost desemnați tinerii cu cele mai frumoase chipuri din lume.

Mureșeanca Oana Hancu, stundentă la Drept, a câștigat Marele Premiu Supreme la Future Fashion Faces World în Turcia. 

„Premiul care nu mi-a adus doar o coroniță frumoasă, ci și una dintre cele mai frumoase experiențe de până acum.. după 7 zile de muncă intensă, cu zeci de ședințe foto si defilări, simt că adevăratul câștig constă în sprijinul și aprecierea de care nu știam că am parte până să primesc atât de multe mesaje de la voi.

Nu e niciodată ușor să spui “mulțumesc” atunci când vrei să transmiți mai mult decât un simplu cuvânt, dar cei pe care urmează să îi menționez sper că știu cât sunt de recunoscătoare”, este mesajul Oanei de pe pagina sa de Instagram.

(D.C.)

Sursa foto: protv.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE