Încep campaniile Eldi de final de an, cu numeroase premii pentru mureșeni! Află ce poți câștiga! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1312 Vizualizări

Încep campaniile Eldi de final de an, cu numeroase premii pentru mureșeni! Află ce poți câștiga!

Ca în fiecare an, Eldi Brutăria, cel mai mare producător de pâine din județul Mureș, derulează pe final de an mai multe campanii cu premii și reduceri. Prima dintre ele începe chiar astăzi (14 noiembrie). E vorba despre campania ”Doar lozuri câștigătoare la Eldi. Peste 10.000 de premii garantate”. Până pe 24 decembrie, mureșenii care fac cumpărături în magazinele Eldi, de minim 20 de lei, (TV inclus și fără țigări) și dețin un card de fidelitate Eldi (dacă nu au, îl pot obține în magazin, gratuit) câștigă pe loc un premiu garantat, desfăcând un loz în plic. Premiile sunt: cuptoare cu microunde, aparate sandwich maker, sănii și dulciuri. Premiile pot fi ridicate pe loc, în magazinele Eldi.

După campania lozurilor cu premii garantate, în magazinele Eldi va veni oferta de Moș Nicolae, cu reduceri de 20% la mai multe produse, din care puteți alcătui pachete specifice cadourilor de Sfântul Nicolae.

Cea de a treia campanie  de final de an, se va derula în perioada 1-24 decembrie și se va numi ”Oferte de nota 10 la Eldi, în luna cadourilor”. Practic, mai multe produse specifice perioadei, vor putea fi achiziționate din magazinele Eldi cu reduceri importante de preț, unele fiind chiar cu 30% mai mici decât în mod obișnuit.

Eldi este cel mai mare producător de pâine și produse de panificație din județ, cu 55 de magazine proprii, dintre care 14 sunt în Târgu-Mureș.

Florin Marcel SANDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE