Share

Home / Invatamant / FOTO: Hartă gigant a României Mari, realizată de elevii unui liceu din Mureş!

FOTO: Hartă gigant a României Mari, realizată de elevii unui liceu din Mureş!

Elevii Liceului Tehnologic nr. 1 din Sighişoara au realizat, zilele trecute, o hartă a României Mari. Lucrarea are 2,5 metri x 2 metri şi a fost realizată pentru a omagia Centenarul Marii Uniri.

„La început a fost ideea… realizării unei hărţi de dimensiuni mari care să fie amplasată în curte şi care să amintească, în anul Centenarului Marii Uniri, celor care o privesc de acţiunile eroice ale înaintaşilor noştri, făuritorii României Mari. Cu ajutorul unui grup de elevi deosebiţi din clasa a XII A2, ideea s-a materializat într-un proiect de suflet al Liceului Tehnologic nr. 1 Sighişoara. Harta are dimensiunile : 2,5 metri x 2 metri şi e amplasată în curtea şcolii pentru a ne aduce aminte cum a arătat România Mare acum 100 de ani. Elevii au fost sprijiniţi de domnul prof. Sârbu Ion. Vă mulţumim! Sunteţi minunaţi! Echipa de proiect: Seiwerth Ramona, Anda Bordianu, Hali Ioana, Mailat Denisa, Selena LasleanLavinia Stoica, Giriti Mihaela, Alin Surd, Pop Oana”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Mihaela Tittes-Gherman, directoarea Liceului Tehnologic Nr. 1 din Sighişoara.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșul Rezidențial în 2019. Noutăți din piața imobiliară, în ediția specială Mureșul Rezidențial II, pe care o puteți citi integral aici!

Cele mai noi oferte de case și apartamente ale dezvoltatorilor mureșeni. Proiect rezidențial de anvergură …

Share
Share