Share

Home / Administratie / Proiectul pistei de biciclete peste Pocloş avansează. 160.600 de lei pentru un studiu de fezabilitate

Proiectul pistei de biciclete peste Pocloş avansează. 160.600 de lei pentru un studiu de fezabilitate

Studiul de fezabilitate aferent proiectului „Realizare de pistă de biciclete în lungul canalului Pocloş” va fi realizat de societatea Media Marketing SRL Târgu-Mureş, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, proiectul aparţine Primăriei municipiului Târgu-Mureş, iar contractul, în valoare de 160.600 de lei, fără TVA, a fost atribuit prin „procedură simplificată”, în data de 24 octombrie 2018.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Media Marketing SRL Târgu-Mureş funcţionează din anul 2000, se ocupă cu „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”, are un asociat unic, Marius Cristian Cătană şi este administrată de Ioan Luduşan. În anul 2017, societatea a avut o cifră de afaceri de 4.061.068 lei, un profit net de 1.137.177 lei şi a asigurat 20 de locuri de muncă.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU. Simon Maurer vorbește în premieră despre proiectul Maurer Residence din Târgu-Mureș

Primul ansamblu rezidențial de mare amploare dezvoltat în ultimii 30 de ani, în Târgu-Mureș Odată …

Share
Share