Semafor vandalizat lângă Liceul de Artă Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1653 Vizualizări

Semafor vandalizat lângă Liceul de Artă

Un grup de părinţi ai căror copii studiază la Liceul Vocaţional de Artă din Târgu-Mureş s-a adresat redacţiei Zi de Zi pentru soluţionarea unei probleme care vizează repunerea în funcţiune a semaforului din faţa unităţii de învăţământ.

„Funcţionarea semaforului vizează în mod direct siguranţa vieţii elevilor”

Părinţii susţin că semaforul care deserveşte trecerea de pietoni de pe strada Revoluţiei, din faţa Liceului Vocaţional de Artă, nu funcţionează, punând astfel în pericol securitatea celor 900 de elevi. Totodată, părinţii afirmă că s-au adresat autorităţilor locale din Târgu-Mureş fără să primească, deocamdată, vreun răspuns.

„Problema noastră este foarte serioasă, este vorba de 900 de elevi care merg la Liceul de Artă, iar foarte mulţi dintre ei trec strada pe trecerea de pietoni respectivă. Funcţionarea semaforului vizează în mod direct siguranţa vieţii elevilor. În aşteptarea unui răspuns proactiv din partea Primăriei, vă rugăm cu respect să susţineţi demersul nostru”, a transmis grupul de părinţi.

„Au fost câţiva indivizi care au lovit semaforul cu bâte”

Contactat de Zi de Zi, purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Târgu-Mureş, Cosmin Blaga, a declarat că semaforul respectiv a fost vandalizat, iar autorităţile locale au demarat demersurile pentru repararea şi repunerea în funcţiune a acestuia.

„Semaforul de la Liceul de Artă a fost dezafectat pe perioada cât s-au efectuat lucrări la trotuar în acea zonă. Din păcate, câţiva cetăţeni foarte necivilizaţi au vandalizat acest semafor. Au fost câţiva indivizi care au lovit semaforul cu bâte, l-au stricat, şi noi, acum, lucrăm la repararea acestuia. Imediat ce acest semafor va fi reparat, va fi repus în funcţiune. Din păcate, ne confruntăm şi cu astfel de situaţii. Semaforul nu a fost dezafectat definitiv, ci doar pe perioada efectuării respectivelor lucrări, iar în momentul în care am vrut să îl repornim, a fost vandalizat. Încercăm să îl reparăm cât mai repede şi va funcţiona exact cum a funcţionat până acum, astfel încât  elevii care studiază la Liceul de Artă să fie în siguranţă”, a afirmat Cosmin Blaga.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE