Share

Home / Administratie / Procedură nouă de plată a prestaţiilor sociale pentru persoanele încadrate în grad de handicap

Procedură nouă de plată a prestaţiilor sociale pentru persoanele încadrate în grad de handicap

Conducerea Direcţiei Generale de Asocitenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mureş aduce la cunoştinţa persoanelor interesate faptul că din data de 1 ianuarie 2019 plata prestaţiilor sociale pentru persoanele încadrate în grad de handicap (indemnizaţia lunară şi bugetul personal complementar lunar) vor fi efectuate de către Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Mureş, conform Hotărârii Guvernului nr. 1019/2018.

„Persoanele încadrate în grad de handicap care întâmpină întârzieri sau alte probleme legate de plata acestor prestaţii sunt rugate să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Mureş din Târgu-Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, etaj 1, telefon 0265-265.600, 0265-265.601, fax 0265-264.484, e-mail ajpis.mures@mmanpis.ro”, a precizat Miklea Hajnal Katalin, director general al DGASPC Mureş.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureş: Modificări în privința circulației pe strada Cuza Vodă

În urma consultărilor avute cu Comisia de Circulație s-au avizat mai multe măsuri în vederea …

Share
Share