Publicitatea în școli – interzisă Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

Publicitatea în școli – interzisă

Publicitatea făcută produselor și serviciilor în școlile din România s-ar putea să fie interzisă, iar nerespectarea interdicției va atrage amenzi între 1.500 și 4.000 de lei.

Conform site-ului avocatnet.ro, propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.148/2000 privind publicitatea prevede schimbarea modului în care pot fi promovate produsele și serviciile pe teritoriul țării. Documentul a fost adoptat în 18 februarie de senatori și are nevoie, pentru a se putea aplica, și de aprobarea deputaților, după care să apară în Monitorul Oficial.

Astfel, se va interzice promovarea produselor și serviciilor în creșe, școli și licee, fie acestea de stat sau private, atât în timpul orelor de curs, cât și după terminarea acestora. „Se interzice publicitatea produselor comerciale și a serviciilor în unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particulare, în unități ce asigură servicii similare, în creșe și unități destinate găzduirii elevilor în timpul și după terminarea programului școlar”, precizează modificarea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE