Târgumureșenii vor avea legitimații de călătorie de tip card Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2268 Vizualizări

Târgumureșenii vor avea legitimații de călătorie de tip card

Începând cu data de 14 martie, legitimațiile gratuite pentru transportul în comun din Târgu-Mureș vor fi preschimbate în legitimații de călătorie de tip card.

Coordonatorul de transport de la Asocierea Siletina-Transport Local, Ioan Truţă, a precizat că noile legitimații, de dimensiunile unui card bancar, sunt valabile până pe 31 decembrie și se eliberează doar personal. Tariful de emitere a cardului de călătorie, pentru cei circa 40.000 de beneficiari din municipiu este de 10 lei.

”Noile abonamente nu mai sunt pe imprimat de hârtie, ci vor fi pe carduri. Nu pot fi utilizate de alte persoane și nu pot fi falsificate. Ele vor fi verificate de către controlorii de bilete, în autobuz, potrivit unei baze de date care va fi la dispoziția lor. Cardul este simplu, pe el sunt doar numele și prenumele deținătorului și are un cip. Aceste carduri se vor elibera numai personal, având în vedere noua legislație GDPR, deci trebuie completată o cerere, respectiv dat consimțământul că ești de acord cu prelucrarea datelor personale”, a precizat Ioan Truță.

Acesta mai spune că în privința actelor pe care trebuie să le prezinte beneficiarii abonamentelor gratuite pe transportul în comun din Târgu-Mureș sunt cele obișnuite, neexistând modificări. ”Într-un comunicat ulterior vom preciza locațiile punctelor de eliberare a cardurilor și programul de funcționare a chioșcurilor. De asemenea, anunțăm prelungirea valabilității abonamentelor la transportul local, care ar fi trebuit să expire la finele anului trecut, până pe 31 martie 2019 ”, a explicat coordonatorul de transport al Asocierii de Transport Local din Târgu-Mureș.

V. OANCEA

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE