Handbalistele de la HC Arsenal Tăureni, aproape de o surpriză Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 238 Vizualizări

Handbalistele de la HC Arsenal Tăureni, aproape de o surpriză

Calificată la turneul „Valoare” al campionatului naţional de handbal junioare III alături de echipele din Herculane, Timişoara, Reşiţa şi Baia Mare, echipa HC Arsenal Tăureni antrenată de prof. Vasile Dobrău a avut o misiune dificilă în meciul disputat împotriva echipei Clubului Sportiv Şcolar din Baia Mare.

Până la pauza încheiată la egalitate (17-17) spectatorii din sala de sport din strada Pieţei din Luduş sperau la o nouă comportare bună a fetelor din Tăureni. Nu s-a întâmplat asta din cauza unei căderi fizice explicabile prin lotul restrâns al gazdelor, doar nouă sportive înscrise pe foaia de arbitraj a meciului încheiat cu scorul de 41-35 în favoarea elevelor din Baia Mare.

Pentru echipa din Tăureni au marcat Loredana Şeulean (9 goluri), Domnica Boldi (8), Adelina Iacob (8), Medeea Duşa (7), Alexandra Chelaru  (2), Papp Izabela (1). Au mai jucat Szabo Cristina, Kodori Szidonia şi Kovacs Lissa. Au arbitrat Mircea Bârsan (Târgu-Mureş) şi Florin Duca (Braşov), ajutaţi de scorerul Gheorghe Neagu şi cronometrorul Gyarmati Laszlo, ambii din Luduş.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE