Raul Cociș, candidatul PNL pentru Primăria Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 522 Vizualizări

Raul Cociș, candidatul PNL pentru Primăria Luduș

Omul de afaceri Raul Cociș (37 de ani) și-a lansat vineri, 12 aprilie, candidatura din partea Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al orașului Luduș la alegerile locale din 9 iunie 2024.
La evenimentul de lansare au participat Ciprian Dobre – președintele PNL Mureș, Mara Togănel – prim-vicepreședinte al PNL Mureș și președinte al OFL Mureș și Sorin Hățăgan – președintele PNL Luduș.
”Vreau să le răspund clar tuturor celor care întreabă de ce vreau să fiu primar, ce scopuri am și ce mă motivează: pentru că iubesc ceea ce o să fac și mă voi trezi în fiecare dimineață determinat să vă construiesc o viață mai bună, să înlătur toată neglijența, aranjamentele de clan și nepotismele, pentru că un oraș înseamnă suflet, nu doar asfalt. O fac pentru fiecare părinte care are grijă de copilul său și pentru fiecare copil care visează la un viitor mai bun aici, acasă. Pentru fiecare muncitor și fiecare tânăr care e în putere, dar fără perspective, pentru fiecare dintre bunicii care au nevoie de siguranța şi forța unei singure inimi mari, Luduș, orașul tuturor!”, a afirmat Raul Cociș.


În cadrul evenimentului de lansare au rostit mesaje de încurajare și de susținere și Ciprian Dobre, respectiv Mara Togănel.
”Este important ca politicienii să stea de vorbă cu oamenii, să le explice ce s-a făcut bine în guvernarea liberală, dar şi ceea ce nu s-a făcut. Un candidat, pentru a fi ales, trebuie să fie şi serios, să fie truditor, să aibă spirit de sacrificiu, să fie dedicat oamenilor şi localităţii pe care o reprezintă. Eu am încredere în Raul Cociș”, a punctat Ciprian Dobre.
”Cred că echipa liberală din Luduș este o opțiune serioasă pentru administrația locală. Raul Cociș este candidatul PNL Luduș pentru Primărie. Este o persoană cu mult elan, cu viziune, pragmatism, gândire managerială și multă putere de muncă. Cred că Raul Cociș și echipa lui au priceperea și dorința de a dezvolta și revitaliza Ludușul. Să le fim alături! Succes deplin!”, a transmis Mara Togănel.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE