Home / Administratie / „Act de bărbăţie administrativă” propus de Dorin Florea!

„Act de bărbăţie administrativă” propus de Dorin Florea!

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, reia, în Raportul de activitate pe anul 2018, ideea absorbirii unor comune limitrofe, demers inclus la categoria principalelor „linii de forţă ce trebuie urmărite pe termen scurt şi mediu”, cu scopul ca municipiul Târgu-Mureş „să poată întruni condiţiile unui puternic centru regional şi să constituie din punct de vedere economic, universitar, medical, dar şi sub aspectul calităţii vieţii un model atractiv, capabil să ofere oraşului un viitor sigur.”

“Trebuie conturată zona periurbană, Târgu-Mureşul trebuie să absoarbă în anii următori localităţile mai mici din proximitatea sa. În această direcţie însă trebuie luată o decizie istorică, susţinerea unui asemenea proiect de către municipalitate fiind o invitaţie inechivocă la un astfel de act de bărbăţie administrativă”, a precizat dr. Dorin Florea în Raportul de activitate pe anul 2018, document disponibil pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, www.tirgumures.ro.

(Redacţia) 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

1,9 milioane lei alocați de Consiliul Județean Mureș pentru materiale de protecție și dezinfectare

În cadrul ședinței ordinare de miercuri, 31 martie, bugetul Județului Mureș a fost rectificat în …