Cum sa te imbraci corect pentru un interviu de angajare Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 137 Vizualizări

Cum sa te imbraci corect pentru un interviu de angajare

Alegerea tinutei potrivite pentru un interviu de angajare poate fi un lucru complicat. Succesul unui interviu depinde atat de cat de bine raspunzi la intrebari, cat si de modul in care te prezinti. De aceea, o tinuta vestimentara corecta poate cantari enorm in a convinge angajatorul ca sunteti potrivit pentru postul scos la concurs.

Iata cateva sfaturi despre cum ar trebui sa te imbraci la un interviu de angajare.

Hainele

Daca esti femeie si vrei o tinuta business casual ai putea alege un top confortabil, profesionist si conservator. Incearca o camasa combinata cu un cardigan, eventual un sacou simplu de culoare bleumarin. Alege culori neutre si modele simple. Evita hainele largi, prea mulate sau cele din materiale care se sifoneaza usor. Poti alege, de asemenea, o rochie casual combinata cu un cardigan si cu o curea simpla.

Tot la capitolul tinute business casual poti opta pentru o pereche de pantaloni negri sau pentru o fusta tip creion (lunga pana la genunchi sau mai lunga). Daca alegi o camasa, va recomandam sa o purtati bagata in pantalon sau fusta pentru un look mai elegant.

Incaltamintea

In ceea ce priveste incaltamintea, alege o pereche de balerini sau pantofi cu toc nu foarte inalt de culoare neagra sau maro inchis. Asigura-te ca incaltamintea nu va fi scalciata, zgariata sau murdara la interviu. Evita sandalele cu curele, pantofii stiletto cu tocuri prea inalte, adidasii sau pantofii colorati.

Accesoriile

Pentru un interviu de angajare alege bijuterii simple. Evita bratarile, colierele si cerceii de dimensiuni mari, care atrag prea mult atentia. In schimb, poti purta o pereche de cercei simpli, un colier delicat si una sau doua bratari simple. Daca obisnuiesti sa folosesti oja pe unghii, asigura-te ca aceasta va avea o culoare clasica, si nu una stridenta.

Daca ti se pare ca toate aceste sfaturi sunt greu de pus in aplicare tinand cont de garderoba ta, nu trebuie sa te ingrijorezi. Pana si cele mai bune magazine de haine iti ofera posibilitatea de a cumpara hainele potrivite pentru un interviu la un pret redus. Cum? Simplu, folosindu-te de cupoane de reducere. Pentru a nu fi obligata sa cauti reduceri pe fiecare magazin online, poti accesa Kuplio.ro, cel mai mare portal de cupoane si coduri de reducere din Romania, care aduna intr-un singur loc, in mod constant, promotii din magazinele online si magazine fizice romanesti. Intr-o forma structurata, va aduce sute de reduceri atractive, din diferite domenii. Zilnic, pe portal, vor fi adaugate peste 50 de cupoane de reduceri noi, pentru cumparaturi cat mai avantajoase in magazinele voastre preferate.

Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi domeniul „haine” sau „incaltaminte” si „accesorii” si vei avea la dispozitie fel e fel de reduceri in toate cele peste 500 de magazine partenere. Astfel, vei gasi voucher notino sau cod reducere answear si o multime de vouchere reducere, toate printr-un simplu click.

Este de ajuns, sa alegeti dintr-o serie de reduceri, sortate pe categorii produsele, care va intereseaza si va bucurati de cumparaturi cat mai convenabile.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE