Home / Sport / Marisa Mureșan confirmă pentru lotul național

Marisa Mureșan confirmă pentru lotul național

Tânăra jocheiță de la Clubul de Echitație Scorillo din Sântana de Mureș Marisa Mureșan a obținut din nou rezultate de valoare în cadrul Cupei Primăverii, competiție organizată în localitatea Prejmer de Clubul Sportiv Ecvestru 163 Plopi și Federația Ecvestră Română. Vicecampioană a României, Marisa a fost singura sportivă din județul Mureș care a participat la această competiție. Obiectivele ei au fost clasări cât mai bune, pentru a confirma prezența la lotul național al României, în vederea participării la Campionatul European din Olanda și cel Balcanic din Turcia.

La finalul turneului de la Prejmer, eleva lui Viorel Bubău, participând cu caii Cassis și Arcitic, și-a depășit obiectivele, obținând rezultate deosebite și la clase superioare, atât la categoria de vârstă, cât și la cele tehnice. Astfel, ea a ocupat locurile 1 și 3 la categoia ei, cea de la Copii 2 și aceleași locuri la categoria juniorilor de 16 ani, dar și un loc 1 la categoria juniori de 18 ani. Suplimetar, a mai obținut un loc 3 în proba de obstacole, trecând peste obstacolul ridicat la 1.30 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli pentru practicarea natației în bazine, din 15 iunie

Conducerile Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății au remis un ordin comun, care va …