Drumul spre Ligă se reia, la pătrat, feminin și masculin Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

Drumul spre Ligă se reia, la pătrat, feminin și masculin

Sala Polivalentă Olimpia din Ploiești găzduiește sâmbătă și duminică partidele turneului de baraj pentru promovarea în Liga Națională de handbal, feminin și masculin, cu câte patru echipe participante. Între cele opt echipe doar județul Mureș are reprezentantă la ambele turnee.

Cu un loc asigurat în faza următoare a barajului, echipa feminină CSM Târgu-Mureș a cedat ultima partidă din  grupa 2 din cadrul turneului semifinal de la Făgăraș. Mureșencele și Rapid București aveau câte două victorii și în ultima zi cele două își disputau locul 1, care va susține la sfârșitul acestei săptămâni meciul decisiv pentru promovarea în primul eșalon cu ocupanta locului secund în cealaltă grupă. Rapid a obținut victoria cu 32-22 (13-11), după o primă repriză echilibrată și o a doua în care antrenoarea Mihaela Evi a decis că nu are de ce să mai forțeze într-un joc în care era evident că nu-l poate câștiga. „După cum decurgeau lucrurile, era deja evident că nu mai putem să câștigăm și am decis să mai odihnesc câteva dintre jucătoarele care au disputat în urmă cu doar câteva zile și turneul final la junioare. Oricum, promovarea se poate decide în urma turneului final de la Ploiești după primul meci și în cazul unei înfrângeri mai avem o șansă la barajul cu cele care retrogradează din Ligă”, a fost concluzia Mihaelei Evi.

În meciul cu Rapid pentru echipa mureșeană au înscris: Carola Stîngu 12, Flavia Munteanu 3, Maria Ola 1, Cosmina Cozma 1, Monica Bărăbaș 1, Carla Lăcătuș 1, Sarah Darie 1, Georgeta Bucin 1, Carina Ghemeș 1. Au mai jucat Cristina Popovici, Ioana Ugran și Flavia Stan (portari), Ioana Radu, Ioana Moldovan, Ioana Sîngeorzan și Paula Plopeanu.

Jocuri fără sens a doua zi

În turneul care va avea loc sâmbătă și duminică în sala Olimpia din Ploiești, în prima zi se dispută jocurile HCM Slobozia – CSM Târgu Mureș (ora 10.00) și Rapid București – Dacia Mioveni (ora 12.00). Învingătoarele și învinsele dispută duminică de la aceleași ore jocurile directe, dar fără niciun sens. Primele obțin calificarea directă, iar învinsele vor mai avea încă o șansă, urmând să întâlnească ocupantele locurilor 11 și 12 în Liga Națională. Acestea se cunosc deja, CSM Slatina și Universitatea Cluj, dar data disputării este încă incertă. Inițial turneul a fost stabilit pentru perioada 4-6 iunie, dar s-a cerut mutarea acestui ultim baraj cu o săptămână mai devreme. Unul dintre motive este acela al contractelor jucătoarelor clujene, care expiră în 31 mai.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE