Home / Business / Evoluția lucrărilor în complexul Maurer Residence

Evoluția lucrărilor în complexul Maurer Residence

În ciuda condițiilor meteo ușor nefavorabile pentru construcții, lucrările de ridicare a primelor blocuri din cadrul complexului Maurer Residence din Târgu Mureș sunt în graficul prevăzut de dezvoltator.

Pe terenul amplasat în zona străzii Libertății, mai exact între strada Libertății și strada Băneasa, se poate distinge forfota specifică unui proiect de asemenea anvergură, cel mai amplu program imobiliar din 1990 încoace. Constructorul a finalizat fundația pentru blocul B1 și a început să ridice pereții demisolului, în timp ce la B2 s-au realizat zilele acestea umpluturile intre fundații. Lucrările de până acum sunt specifice unui proces mai puțin vizibil pentru cei care nu sunt foarte familiarizați cu domeniul construcțiilor, dar care presupune excavarea unei cantități importante de pământ, realizarea cofrajelor și turnarea betoanelor. Din acest moment progresele vor fi mai vizibile, odată cu începerea lucrărilor de ridicare a pereților, toate materialele necesare fiind deja depozitate în imediata apropiere a noilor blocuri. Fiecare etapă este coordonată de o echipă cu experiență în astfel de proiecte, existând garanția unei construcții moderne, prietenoase cu mediul înconjurător.

În curând, cei care au achiziționat apartamente în noul complex Maurer Residence vor putea efectua vizite pe șantier, sub coordonarea unor responsabili ai companiei, parte din politica de transparență a dezvoltatorului. În acest mod, viitorul proprietar poate urmări etape ale construcției și se poate decide mai ușor asupra finisajelor interioare. Pentru a veni în ajutorul acestora, lângă birourile administrative ale șantierului se va deschide în curând și un showroom cu materiale pentru finisaje interioare.

În paralel cu construcția primelor blocuri, continuă vânzările pentru următoarele imobile. Este vorba de blocurile B5 și B6, pentru care s-au definitivat ofertele financiare. Detaliile despre suprafețe, număr de camere, amenajări interioare pot fi obținute de luni până vineri și duminică la birourile deschise chiar în zona șantierului, pe strada Ion Eliade Rădulescu. Tot aici, reprezentanții Maurer Residence vă oferă și cele mai potrivite și corecte  soluții de finanțare pentru apartamentul care să vă împlinească poate un vis, acela de a avea o CASĂ.

(Comunicat de presă, Maurer Residence)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Elicopter SMURD chemat în ajutorul unui turist!

O echipă de salvamontişti sibieni şi un elicopter SMURD care a decolat din judeţul Mureş …