Share

Home / Social / Curs de igienă

Curs de igienă

Metropolitan Beauty Academy organizează luni, 22 iulie, între orele 15.00 și 19.00 un curs de noțiuni fundamentale de igienă, avizat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Educației Naționale, în urma căruia se va obține un certificat valabil timp de 3 ani. Un serviciu adițional oferit în urma acestui curs este anunțarea din timp a aproprierii datei de expirare, cu posibilitatea de a fi reînnoită.

Potrivit organizatorilor, pentru ocuparea locului în următoarea serie de curs, candidații sunt rugați să se prezinte la sediul Metropolitan Beauty Academy, pe strada Bartok-Bela nr. 1-3, Târgu-Mureș, cu o copie după cartea de identitate, și taxa cursului, în valoare de 90 de lei/persoană. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se percepe și un discount.

Pentru mai multe informații, puteți contacta adresa de e-mail metropolitan@curs-calificare.ro sau numărul de telefon 0753-192.525.

Alex Ionuţ ORBAN

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Zeci de reghineni SUPER EROI au donat sânge!

Printre probleme de Reghin, sunt și SUPER EROI în Reghin, care merită amintiți! ”65 de …

Share
Share