Home / Invatamant / 13 posturi de profesor disponibile la Școala Populară de Arte Târgu Mureș

13 posturi de profesor disponibile la Școala Populară de Arte Târgu Mureș

Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică organizează concurs pentru ocuparea a 13 funcții contractuale temporar vacante de profesor (plata cu ora) la Școala Populară de Arte Târgu Mureș, anunță Monitorul Oficial.

Posturile sunt disponibile pentru specialitățile canto muzică ușoară, canto popular, canto popular maghiar, canto clasic, arte plastice (grafică, pictură, design vestimentar, iconografie), instrumente de suflat, vioară clasică și populară, teorie, solfegii și istoria muzicii secția maghiară, chitară și percuție.

Pentru a putea participa la concurs, candidații au nevoie de studii superioare de specialitate în muzică și arte plastice și un certificat de absolvire a Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic. Vechimea nu este necesară.

Dosarele de concurs se pot depune până în 21 august la sediul instituției (Strada Trandafirilor, nr. 5).

Pentru mai multe detalii, sunați la 0265 236 970.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

COVID-19. Trend optimist pentru județul Mureș, cu doar 8 cazuri confirmate. Evoluție descrescătoare a numărului de cazuri și la nivel național: 1.075 persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore

Informare COVID -19, Grupul de Comunicare Strategică, 2 august, ora 13.00 Până astăzi, 2 august, …