Home / Administratie / Dotări noi pentru Poliția Locală Luduş

Dotări noi pentru Poliția Locală Luduş

Șeful Biroului Poliției Locale din Luduș, Nicolae Cotta, a întocmit un referat de necesitate pe care l-a înaintat Consiliului Local Luduș pentru rectificarea și completarea bugetului cu sumele de bani aprobate pentru anul 2019 la nivelul Biroului Poliției Locale.

Solicitarea a fost făcută în „conformitate cu prevederile articolului 15, litera a, p și q, din Regulamentul – cadru de organizare și funcționare reglementat de Hotărârea Guvernului 1.332/2010, în baza Legii nr. 155/2010 a Poliției Locale”.

Pentru activitatea Biroului este necesară achiziționarea următoarelor materiale: 2 stații portabile Motorola Tetra model MTP 3550 în valoare de 2.088 de lei; o stație fixă (dispecerat) Motorola Tetra model MTM 5400 – valoare 5.298 de lei și 2 camere video portabile Motorola – cameră video agent funcție RSM-AMC 1017 – valoare 1.024 de euro (5.000 de lei); 2 lanterne cu încărcare – 670 fr lei și un binoclu – 450 de lei.În ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 30 iulie 2019, consilierii locali au aprobat rectificarea și completarea bugetului cu sumele de bani solicitate de Nicolae Cotta, șeful Biroului Poliției Locale Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Mulți Ani Jandarmeriei Române!

”3 aprilie 2020 – Ziua Jandarmeriei Române – 170 de ani de la înființare! Sunt …