Home / Administratie / 5 posturi disponibile la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

5 posturi disponibile la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 5 posturi contractuale vacante, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist-contabil, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată/studii universitare de licență, o vechime în exercitarea funcției de contabil de minimum 5 ani și un certificat S.E.C. conform Legii nr. 500/2002, cu modificările ulterioare.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de economist-resurse umane cu timp parțial de 4 ore pe zi, candidații au nevoie de studii superioare economice de lungă durată/studii universitare de licență și o vechime în exercitarea funcției de minimum 3 ani.Pentru a putea participa la concurs pentru postul de casier, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și o vechime în exercitarea funcției de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de antrenor specializarea culturism, candidații au nevoie de studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat și un carnet de antrenor specializarea culturism.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de antrenor specializarea volei CNUE, candidații au nevoie de studii superioare de specialitate de lungă durată/studii universitare de licență și carnet de antrenor specializarea volei.

Dosarele se depun la sediul instituției până în 22 august.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0723 227 122.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

RESPECT! Gest de suflet făcut de un polițist mureșean

,,Să nu ai grija de mâine! Personal am să împart pâine. Am s-o fac pe …