Home / Administratie / Modificare de proiect la Sighişoara

Modificare de proiect la Sighişoara

Conducerea Primăriei municipiului Sighișoara informează că lucrările la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea Teculescu din cadrul proiectului “Modernizare PTZ-uri în localitatea Sighișoara” au fost sistate din motive tehnice.

“La efectuarea lucrărilor de săpătură în vederea subtraversării străzii Horea Teculescu, s-a intersectat un canal colector de ape pluviale, al cărui capac de beton era deplasat în plan vertical, cel mai probabil ca urmare a exploatării îndelungate. Deoarece starea capacului nu permitea consolidarea acestuia și nici nu asigura suportul pentru patul de țevi și beton de protecție necesar pentru realizarea profilului, a fost nevoie să se identifice o nouă soluție tehnică. În acest moment, pentru continuarea lucrărilor, s-a realizat o modificare de proiect ce vizează zona respectivă, care necesită noi avize și aprobări. După obținerea avizelor, va fi realizată și montată construcția metalică de susținere propusă prin noul proiect, urmând ca lucrarea să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil. Cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere”, se precizează într-un comunicat de presă făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

(Redacţia) 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

La Mulți Ani Jandarmeriei Române!

”3 aprilie 2020 – Ziua Jandarmeriei Române – 170 de ani de la înființare! Sunt …