Home / Invatamant / ”Calea Lupului”, workshop de educație nonformală

”Calea Lupului”, workshop de educație nonformală

Colegiul Național Pedagogic ”Mihai Eminescu” din Târgu-Mureș va găzdui, în perioada 4-6 octombrie, Conferința Internațională de Educație Nonformală, eveniment în cadrul căruia duminică, 6 octombrie, va fi organizat și workshop-ul ”Way of the Wolf” (”Calea Lupului”).


”Psihologia este tărâmul metaforelor, este locul în care se întâlnesc dorințele, provocările, soluțiile și resursele, într-un potpuriu de transformări generate de implicarea în acțiuni. Metafora lupului alb este un drum al curajului, puterii şi libertății, într-o simbioză generatoare de succes, de profunde schimbări şi transformări personale şi colective. Pe acest drum… te invit să pășești alături de mine, alături de noi, pe ”Calea Lupului” (”Way of the Wolf”), un workshop inedit, o provocare pentru participanții celei de-a V-a ediții a Conferinței Internaționale de Educație Nonformală INEC 2019, organizată de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, în colaborare cu Colegiul Pedagogic „Mihai Eminescu”, în Târgu-Mureș. Vino duminică, 6 octombrie 2019, să împărtășești cu noi inedite experiențe didactice de educație nonformală și dezvoltare personală! Fii proactiv! Doar așa poți schimba ceva!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, consilierul județean psih. dr. Nadia Rață.
Informații suplimentare despre înscrierei la workshop sunt disponibile pe site-ul conferinței, https://www.pedagogicmures.ro/stiri/-p-inec-2019-p-/ .

(Redacția)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sângeorgiu de Mureș, o comună unde merită să trăiești

Vegheată de Dealul Pițigoiului, grănițuită de râul Mureș, dăruită cu ape minerale clorurate, sodice, iodurate, …