Home / Administratie / “Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici”

“Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici”

Primăria municipiului Târgu-Mureș a organizat vineri, 27 septembrie, conferința cu tema „Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici” din cadrul proiectului ,,Creșterea calității serviciilor publice, îmbunătățirea sistemului de management al calității – Târgu-Mureș”, cod SMIS 119702, SIPOCA 462, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.
”În cadrul acestui proiect, unitatea administrative-teritorială Municipiul Târgu-Mureș a fost certificată pentru Sistemul de Management al Calității în conformitate cu cerințele ISO 9001:2015. Implementarea Sistemului integrat de management al calității la nivelul instituțiilor publice locale, reprezintă un obiectiv prevăzut în Strategia pentru consolidarea administrației publice 2014-2020 (SCAP 2014 – 2020). În vederea obținerii acestui certificat ISO 9001:2015, au fost organizate cursuri de instruire în domeniul sistemului de management al calității și activități privind realizarea auditului de certificare ISO 9001:2015 la nivelul direcțiilor municipiului Târgu-Mureș”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  INTERVIU. Primarul orașului Luduș, între bilanțul pe 2021 și proiectele anului 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Concurs la Curtea de Apel Târgu Mureș

Curtea de Apel Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant pe durată nedeterminată …