Home / Administratie / “Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici”

“Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici”

Primăria municipiului Târgu-Mureș a organizat vineri, 27 septembrie, conferința cu tema „Managementul calității în administrația publică locală – exemple de bune practici” din cadrul proiectului ,,Creșterea calității serviciilor publice, îmbunătățirea sistemului de management al calității – Târgu-Mureș”, cod SMIS 119702, SIPOCA 462, proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.
”În cadrul acestui proiect, unitatea administrative-teritorială Municipiul Târgu-Mureș a fost certificată pentru Sistemul de Management al Calității în conformitate cu cerințele ISO 9001:2015. Implementarea Sistemului integrat de management al calității la nivelul instituțiilor publice locale, reprezintă un obiectiv prevăzut în Strategia pentru consolidarea administrației publice 2014-2020 (SCAP 2014 – 2020). În vederea obținerii acestui certificat ISO 9001:2015, au fost organizate cursuri de instruire în domeniul sistemului de management al calității și activități privind realizarea auditului de certificare ISO 9001:2015 la nivelul direcțiilor municipiului Târgu-Mureș”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

(Redacția)

Citeste si:  ABA Mureș, apel împotriva poluării apelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Echipă de conducere completă la Prefectura Mureș

Prin Hotărârea Guvernului nr. 62/2022, Nicolae-Florin Pălășan a fost numit în funcția de subprefect al …