Home / Invatamant / ”Tu poți face lumină”, campanie anticorupţie în şcolile din Mureş

”Tu poți face lumină”, campanie anticorupţie în şcolile din Mureş

Serviciul Județean Anticorupție Mureș desfășoară Campania ”Tu poți face lumină” începând cu data de 1 octombrie 2019, în instituțiile de învățământ din județul Mureș.

Potrivit comisarului șef de poliție Bogdan Machedon, șeful Serviciului Județean Antircorupție Mureș, campania are ca scop ”conștientizarea de către personalul Miniserului Afacerilor Interne și cetățeni a cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupție, unul dintre grupurile țintă fiind elevii”.  ”Având în vedere protocolul de colaborare încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș, precum și misiunea instituției noastre pentru a contribui la creșterea gradului de informare cu privire la atitudinea ce trebuie adoptată în relația cu personalul MAI, respectiv la dezvoltarea simțului civic, fundamentarea unui comportament integru prin promovarea unor valori socio-umane, cum ar fi moralitatea, integritatea și legalitatea, Serviciul Județean Anticorupție Mureș își manifestă disponibilitatea de a participa la activități de prevenire anticorupție cu elevii”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de comisarul șef de poliție Bogdan Machedon. Campania se va desfășura, la nivel național, în perioada octombrie-decembrie 2019.

Andreea GONDOR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă-Comuna Fântânele

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share