Home / Administratie / EXCLUSIV. Sovata, cea mai completă stațiune balneo din România

EXCLUSIV. Sovata, cea mai completă stațiune balneo din România

Distribuie

Conducerea Organizației Patronale a Turismului Balnear din România (OPTBR) a conferit Orașului Sovata premiul pentru Cea mai completă stațiune balneo din România pe anul 2019, cu ocazia Congresului Anual al Turismului Balnear și Spa, eveniment desfășurat la sfârșitul lunii septembrie, în Băile Herculane.

Stațiunea Sovata, deschisă turiștilor în toate sezoanele

Orașul Sovata a fost reprezentat la gala de decernare a premiilor de către Csiki Istvan, agent ghid de turist în cadrul Centrului de Informare Turistică Sovata.

”La eveniment a participat și doamna Mezosi Csilla, secretar general al Asociației Europene de Spa. Au fost premiate diferite unități de cazare, localități balneare, centre spa. Pentru noi este o onoare acest premiu, deoarece este o apreciere a muncii noastre, o recunoaștere oficială a modului în care se dezvoltă Sovata”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Csiki Istvan.

Distincția este considerată o recunoaștere a eforturilor pentru îmbunătățirea continuă a condițiilor pentru practicarea turismului, depuse de-a lungul anilor de conducerile Primăriei orașului Sovata.

”Suntem foarte mândri de această recunoaștere din partea Organizației Patronale a Turismului Balnear din România, deoarece este recunoașterea muncii depuse de-a lungul a mai multor ani de echipele conduse de fostul primar, Péter Ferenc, și continuată de actualul primar, Fülöp László Zsolt, și am fost recunoscuți ca fiind cea mai completă stațiune din România. Stațiunea Sovata nu este o stațiune sezonieră, este deschisă turiștilor în toate sezoanele, grație ofertei variate la care contribuie și localitățile vecine. Suntem foarte mândri de această realizare”, a afirmat Daniela Bereczki, agent ghid de turist în cadrul Centrului de Informare Turistică Sovata,

Sovata, la nivelul stațiunilor din occident

”Suntem foarte mândri, considerăm că este o apreciere a muncii de ani de zile, de decenii chiar. Cea mai completă stațiunea balneară presupune tot, ca să fii complet, trebuie să fii în regulă pe toate ramurile, și vorbesc aici despre tratamente balneologice, servicii de cazare, masă și agrement, curățenie parcuri, infrastructură, siguranță în localitate. E foarte bine că am câștigat acest premiu, dar noi considerăm că de acum înainte nu cu stațiunile din România trebuie să concurăm, ci cu stațiunile din occident. Nu doar pentru a aduce clienți de acolo, ci și să păstrăm aici clienții români, deoarece le putem oferi aceeași calitate a serviciilor ca în occident”, a declarat Fülöp László Zsolt, primarul orașului Sovata.

Alex TOTH

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

„Turismul în județul Mureș își revine”. Vezi care sunt principalele evenimente culturale din 2024

Distribuie Anul 2024 pare un an extrem de promițător pentru toți turiștii care își doresc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.