Share

Home / Invatamant / Concurs de gândire critică la ”Papiu”

Concurs de gândire critică la ”Papiu”

Cu ocazia sărbătorii a 100 de ani de la înființarea instituției, la Colegiul Național ”Alexandru Papiu Ilarian” Târgu-Mureş, miercuri, 16 octombrie, a avut loc un concurs de dezbateri educaționale a colegiului, la care au participat peste 30 de elevi.

Timp de 3 ore, concurenții si-au exersat gândirea critică, argumentând pro și contra pe temele ”Elevii ar trebui să dea note profesorilor la sfârșit de an/semestru” și ”ingineria genetică este justificată din punct de vedere moral”.

Echipele câștigătoare sunt următoarele: locul I – Bogdan Șipoș, Petra Moldovan, Ariana Fazakas; locul II – Kara Șandru, Antonia Vig, Matei Vătafu; locul III – Ioana Rusu, Iustin Ștefan, Daria Covaci; locul III – Emma Mora, Silviu Linca, Teodora Mira.

Concursul a fost organizat de Mindbusters, cercul de dezbateri al colegiului, coordonat în ultimii 3 ani de prof. Florin Pop.

Andreea GONDOR

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, o universitate europeană

Emisiunea se poate urmări accesând: https://live.umfst.ro/ https://m.facebook.com/umfst https://m.youtube.com/channel/UCT15XZBMHPRCJgLGpB9mgdA Share

Share
Share