Oferă bucurie unui copil donând la meciul CS Volei Alba Blaj – Imoco Volley Conegliano! Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 28 Vizualizări

Oferă bucurie unui copil donând la meciul CS Volei Alba Blaj – Imoco Volley Conegliano!

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Mureș, prin Compartimentul Sport, invită mureșenii, cu ocazia meciului de Champions League din 27 noiembrie, disputat de CS Volei Alba-Blaj cu Imoco Volley Conegliano, Italia, să se alăture proiectului de tineret ”Fii activ! Implică-te!”.

DJST Mureș alături de AS Let’s do it Romania au demarat proiectul care se desfășoară în lunile noiembrie-decembrie, timp în care, în 9 locații din oraș se pot dona cărți, rechizite, jucării, alimente neperisabile și produse de igienă. Potrivit informațiilor furnizate de către conducerea DJST Mureș ”în data de 6 decembrie, de Moș Nicolae, produsele vor fi donate copiilor și tinerilor din mediul rural care au nevoie de ele”.

Tot în aceeași sursă se menționează faptul că ”în cadrul proiectului se vor evidenția 20 de elevi de la școlile partenere în proiect care vor deveni ”Voluntari pentru BINE” și vor oferi personal bunurile colectate elevilor de la sate”.

Așadar, cei care doresc să ajute, sunt invitați să aducă donațiile la meciul internațional de volei Alba – Italia din data de 27 noiembrie, începând cu ora 17.00 la Sala Sporturilor din Târgu-Mureș, acestea vor fi colectate la intrarea principală.

Andreea GONDOR

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE