AJOFM Mureș, sprijin în găsirea unui loc de muncă Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 284 Vizualizări

AJOFM Mureș, sprijin în găsirea unui loc de muncă

Ca urmare a implementării Programului Național de Ocupare a Forței de Muncă, în primele zece luni ale anului 2019, prin intermediul Agenției Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, au fost încadrate în muncă 4.584 de persoane, dintre care 2.355 de femei.

Potrivit informațiilor oferite de consilierul AJOFM Mureș ”din totalul persoanelor ocupate până la data de referință, 2.239 au peste 45 de ani, 676 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 586 au între 25 și 35 de ani, iar 1.083 sunt tineri sub 25 de ani (980 tineri NEET). În funcţie de rezidenţă, din totalul persoanelor încadrate în muncă, 2.332 provin din mediul urban, iar 2.252 persoane sunt din mediul rural”.

Astfel, în primele zece luni ale anului, numărul persoanelor care au beneficiat de asistență pentru înregistrarea în evidență ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în vederea asigurării protecției sociale privind acordarea indeminzației de șomaj sau cuprinderea în măsuri active, a fost de 13.388 persoane.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE