Home / Administratie / Stradă nouă la Luduș

Stradă nouă la Luduș

În luna ianuarie 2019, Consiliul local Luduș a acceptat donația terenurilor din intravilanul orașului, în suprafață de 2.659 de metri pătrați. Donația a fost făcută de cetățenii Elena Man și Lucian Păsăroiu.

În referatul de aprobare la Proiectul de hotărâre privind alipirea imobilelor aparținând orașului Luduș, primarul Cristian Moldovan precizează că „După efectuarea înscrierilor în evidențele de publicitate imobiliară, autoritatea locală a demarat procedura de alipire a imobilelor, acestea formând un nou imobil – Strada Panseluțelor”.

În raportul de specialitate la proiectul amintit, Anca Năsăudean de la Serviciul „Investiții, Achiziții, Domeniul Public” (IADP) din cadrul Primăriei orașului Luduș spune că „Se impune trecerea imobilului rezultat în urma alipirii, cu numărul cadastral 57946, din domeniul privat al orașului Luduș în domeniul public al orașului, cu destinația de drum, urmând a fi inventariat în domeniul public al orașului”.În conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Luduș nr. 138 din 26 mai 2009, corpul de proprietate nou va purta numele de „Strada Panseluțelor”.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Testarea gratuită a 500 de elevi – decizie amânată de consilierii târgumureșeni

Propunerea prof. dr. Theodora Benedek pentru efectuarea voluntară și gratuită a testelor Real Time PCR …