FOTO: Accident cu cinci victime în localitatea Voiniceni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 14567 Vizualizări

FOTO: Accident cu cinci victime în localitatea Voiniceni

Detașamentul de Pompieri Târgu-Mureș, a intervenit la un accident rutier produs în localitatea Voiniceni, duminică, 19 ianuarie în jurul orei 19.00.

Din primele informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș, reiese că ”sunt cinci victime din care două încarcerate, trei prezintă cod roșu și două cod galben, fiind implicate două autoturisme”.

UPDATE 19.45: Cele două victime au fost descarcerate, toate victimele au fost transportate la Unitatea de primiri Urgențe Târgu-Mureș.

UPDATE: ”Din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Ceaușu de Câmpie, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr  de 24 de ani, din localitatea Râciu, care circula regulamentar din sens opus”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Foto: ISU Mureș

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE