Share

Home / Slider / Mureș: Bărbat rătăcit, găsit după 5 ore de echipele de căutare

Mureș: Bărbat rătăcit, găsit după 5 ore de echipele de căutare

Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Târnăveni a fost sesizat luni, 27 ianuarie, în jurul orei 18.00, de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că în urmă cu aproximativ 2 ore, un bărbat în vârstă de 62 de ani s-a rătăcit în pădurea Corneşti din apropierea localității Adămuș.

Din verificările efectuate de poliţişti, bărbatul ar fi plecat de la domiciliu în jurul orei 16.00 împreună cu alţi doi bărbaţi, în pădurea Corneşti din apropierea localității Adămuș, şi la scurt timp s-ar fi îndepărtat de ceilalţi, rătăcindu-se.

”Imediat au fost constituite echipe de căutare formate din poliţişti şi o echipă canină, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” Mureş, Salvamont Mureş şi o echipă canină, echipa Clubului Off-Road Sighişoara, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Adămuş, precum şi mai mulţi voluntari şi reprezentanţi ai administraţiei publice locale. La aproximativ 5 ore de la demararea căutărilor bărbatul a fost găsit de către echipa Clubului Off-Road Sighişoara, nevătămat, fără să fi fost victima unei infracţiuni, pe DJ 107, îndreptându-se spre localitatea Adămuș. Mulţumim echipei Clubului Off-Road Sighişoara, precum şi celorlalţi voluntari, pentru implicarea şi sprijinul acordat în activitatea de căutare a bărbatului”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Totodată, polițiștii mureșeni recomandă cetățenilor ”ca în cazul în care se confruntă cu dispariţii sau plecări voluntare ale membrilor familiei, să anunţe în cel mai scurt timp Poliţia atât pentru a reduce din timpul de intervenţie, cât şi pentru a preveni eventuala victimizare a acestora.”

(Redacția)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adi, Călin și Ovidiu – la linia de sosire în Freetown, Sierra Leone

Adrian Cătană, Călin Vancea și Ovidiu Morar, mureșenii care la sfârșitul lunii ianuarie ne-au lansat …

Share
Share