Topul Firmelor Mureșene. Vili Funerar, furnizor de servicii funerare complete Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2145 Vizualizări

Topul Firmelor Mureșene. Vili Funerar, furnizor de servicii funerare complete

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a celor mai competitive societăți din județul Mureș, incluse în cea de-a 26-a ediție a Catalogului Topul Firmelor Mureșene, publicație editată și prezentată în anul 2019 de Camera de Comerț și Industria a Județului Mureș, cu ocazia tradiționalului eveniment de business intitulat ”Gala Topul Firmelor Mureșene”.

La categoria ”Intreprinderi mici”, secțiunea ”9603 – Activități de pompe funebre și similare” locul 1 a fost atribuit societății Vili Funerar SRL Târgu-Mureș.

Afaceri de 2,8 milioane lei în 2018

Potrivit portalului www.listafirme.ro, societatea s-a înființat în luna mai 1992, prestează ”activități de pompe funebre și similare” și este deținută de Pasztor Vilmos și Pasztor Marta Irma, ambii având și calitatea de administrator.

Firma a avut o cifră de afaceri de 2,2 milioane lei în 2017 și de 2,8 milioane lei în 2018, profit net de 0,5 milioane lei în 2017 și de 0,8 milioane lei în 2018 și un număr mediu de 20 de angajați, atât în 2017  cât și în 2018.

”Dragostea celui drag nu are vârstă, limită și nici moarte”

Vizitatorii paginii web a societății, www.vilifunerar.ro, sunt întâmpinați cu următorul mesaj: ”Dragostea celui drag nu are vârstă, limită și nici moarte. E a ta pentru totdeauna! Contează pe noi în acest moment al vieții!”.

”Ne dorim ca fiecare persoană să petreacă cât mai mult timp cu cel drag care a decedat și cât mai puțin cu detaliile organizatorice. De aceea, noi oferim tot ce este necesar acestui eveniment, începând de la întocmirea documentelor necesare, până la alegerea sicriului, aranjamentelor florale și a înmormântării propriu-zise”, se precizează pe site-ul firmei.

SC Vili Funerar are sediul în Târgu-Mureș, strada 22 Decembrie 1989 nr. 57.

Servicii oferite clienților:

– Întocmirea actelor

”Nu trebuie să îți faci griji cu obținerea documentelor necesare. Noi avem grijă ca toate actele post-deces să fie gata în timp util”, asigură reprezentanții SC Vili Funerar SRL.

– Transport funerar

”Indiferent că dorești transport în România sau în străinătate, noi îți punem la dispoziție mașini frigorifice echipate la standarde europene, pentru a conduce persoana decedată pe ultimul drum în condiții optime”, se precizează pe site-ul societății.

– Îmbălsămare

”Avem grijă să redăm seninătatea pe chipul persoanei dragi prin procesul de îmbălsămare prin tanatopraxie. Personalul nostru este specializat în acest tip de procedură, precum și în cosmetizarea corpului”, se menționează pe pagina web www.vilifunerar.ro.

– Servicii ceremoniale

”Ne asigurăm că în toate zilele evenimentului nu îți lipsește nimic: sicriu, aranjamente florale, sală de priveghi, depozitare frigorifică și orice alte detalii pentru o bună desfășurare a ceremoniei de înmormântare”, transmit reprezentanții firmei.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE