Home / Administratie / Mesajul primarului Kolcsar Gyula pentru locuitorii comunei Gornești
Kolcsár Gyula, primarul comunei Gornești

Mesajul primarului Kolcsar Gyula pentru locuitorii comunei Gornești

Stimați locuitori al Comunei Gornești

Începând cu data de  25 martie 2020 sunt introduse noi restricții pentru cetățeni. Începând cu ziua de miercuri, 25 martie,  nu vom avea voie să ieșim din case decât pentru urgențe , ori pentru aprovizionări curente la cel mai apropiat magazin sau la serviciu,  în cazul în care este neapărat necesar. Vom fi obligați să avem asupra noastră adeverința de la locul de muncă , sau declarația pe propria răspundere precum și actul de identitate.
Având în vedere faptul că această pandemie este necruțătoare asupra vârstnicilor , grija autorităților impune următoarele :

De miercuri, 25 martie 2020,  persoanele peste 65 de ani nu au voie să iasă din case numai între orele  11,00-13 00 !
Stimați cetățeni, aceste măsuri sunt impuse pentru siguranța noastră a tuturor , vă rog mult să vă conformați pentru evitarea sancțiunilor .De miercuri, 25 martie , forțele de ordine cu care suntem obișnuiți , Poliția și Jandarmeria vor fi consolidate și cu Armata Română. Pentru sănătatea dumneavoastră , noi, întreg colectivul de muncă al Primăriei Gornești suntem aici zi de zi, și depunem eforturi în ajutorul cetățenilor .

Noi,  angajații Primăriei Gornești venim în ajutorul vârstnicilor și facem cumpărături în locul dumneavoastră,  dacă doriti acest lucru. Ne puteți contacta cu  încredere,  între orele 9.00 – 12.00 la numerele de telefon 0265 342 112 și 0730 107 867. Vă rugăm foarte mult să tineți cont de ordinele transmise de autorități! Doar cu multă întelegere și empatie din partea tuturor vom trece peste aceste greutăți. Am incredere că înțelegem importanța și gravitatea în același timp a situației, și ne vom conforma pentru evitarea răspândirii pandemiei ! STĂM ÎN CASĂ !!!

Primar Kolcsar Gyula, Președinte C.L.S.U Gornești

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premierul Ludovic Orban vine la Tîrgu Mureș

Prim-ministrul României, Ludovic Orban va participa vineri, 29 mai, ora 11, la semnarea contractului de …