Home / Administratie / Rezultatele raziei de ieri din Reghin comunicate de Poliția Mureș

Rezultatele raziei de ieri din Reghin comunicate de Poliția Mureș

Distribuie

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reghin au desfășurat joi, 2 aprilie, o acțiune cu efective mărite, pe raza municipiului Reghin, în vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2.

”Astfel, în intervalul orar 17.00 – 19.00, efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, însoţite de jandarmi şi poliţişti locali, cu sprijinul forţelor apărării naţionale au organizat şi executat activităţi pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor legale instituite în această perioadă a stării de urgenţă. În cadrul acţiunii au fost constituite mai multe dispozitive de ordine şi siguranţă publică, precum şi puncte de verificare, pentru aplicarea măsurilor stabilite prin ordonanţele militare adoptate în scopul de a limita răspândirea Covid-19, dar şi pentru combaterea criminalităţii sub toate formele ei. Au fost oprite în trafic, pentru control, peste  660 de autovehicule, fiind totodată verificate peste 1.055 de persoane cu privire la respectarea interdicţiei de deplasare, în conformitate cu prevederile Ordonanţelor Militare în vigoare. Urmare a neregulilor constatate, forţele de ordine au aplicat în intervalul de referinţă 76 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţelor militare privind circulaţia pe drumurile publice, valoarea sancţiunilor fiind de aproximativ 64.450 de lei. Au fost angrenaţi în activităţile desfăşurate peste 50 de poliţişti şi poliţişti locali, jandarmi şi efective ale armatei”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, pe toată perioada acţiunii, poliţiştii au verificat declarațiile pe proprie răspundere sau după caz, adeverințele eliberate de angajatori, fiind adresate recomandări pentru respectarea prevederilor ordonanţelor militare şi adusă la cunoştinţă obligativitatea respectării restricțiilor de deplasare impuse la nivel național.

”Astfel de acţiuni vor fi executate în mod permanent, în scopul prevenirii raspândirii infecţiei cu virusul Covid-19, cât şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. Reamintim tuturor cetățenilor că nerespectarea legislației în vigoare atrage sancțiuni și, foarte important, necunoașterea legii nu poate fi invocată ca scuză. Tocmai de aceea, recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale. Vă rugăm să rămâneți în casă, pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi!”, se mai menționează în comunicat.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.