Home / Administratie / La Luduș, ședință de Consiliu Local în vremea coronavirusului

La Luduș, ședință de Consiliu Local în vremea coronavirusului

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș a fost convocată de primarul Cristian Moldovan în condițiile impuse de Ordonanțele Militare care reglementează activitățile instituțiilor și mișcarea persoanelor în vremea pandemiei. Ședința s-a desfășurat în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” cu respectarea distanței legale dintre consilieri.

Pentru această ședință, secretara Legislativului local, Mariana Tac, a înscris la ordinea de zi un număr de 40 de proiecte de hotărâre, un număr record pentru orașul Luduș. După aprobarea procesului verbal întocmit la ședința ordinară a Consiliului local din data de 25 februarie 2020 au fost discutate: cinci proiecte de hotărâre privind prelungirea închirierii unor locuințe; 22 proiecte de hotărâre privind prelungirea unor contracte de concesiune; un proiect de hotărâre pentru repartizarea unei locuințe; două proiecte de hotărâre pentru vânzare unor locuințe; aprobarea procedurii de publicare a listei debitorilor persoane juridice care înregistrează obligații fiscale restante la bugetul local; aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 și a bilanțului contabil pe anul 2019 al societății Administrativ Serv Luduș SRL; Rezilierea contractului de închiriere nr. 186/2016 încheiat între Primăria orașului Luduș și Partidul Alianța Liberalilor și Democraților – ALDE; Regulamentul de acreditare a reprezentanților mass-media pe lângă Primăria și Consiliul local al orașului Luduș; Neasumarea responsabilității organizării și derulării la nivel local a procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor – cadru de prestare a serviciilor pentru derularea măsurilor educative aferente programului, pentru anul școlar 2020-2021; Însușirea și aprobarea procesului verbal de negociere a  prețului pentru achiziționarea de la numitul Hodman Gheorghe a unui imobil în suprafață de 227 de metri pătrați, pentru amenajarea unui spațiu de agrement destinat utilizării publice; Rectificarea bugetului local; Modificarea organigramei și a statului de funcții ale Primăriei orașului Luduș.

Ședința s-a desfășurat în mod operativ, doar la punctul „Diverse” au fost mai multe discuții.Amănunte despre desfășurarea acestei ședințe vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tânăr de 21 de ani, băut și fără permis de conducere, surprins la volanul unei mașini cu număr fals de înmatriculare, în vreme ce ar fi trebuit să fie în izolare la domiciliu!

În seara zilei de 25 mai 2020, în jurul orei 21:20, un echipaj din cadrul …