ULTIMA ORĂ! Nouă angajați ai unei primării din Mureș, în autoizolare! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 7532 Vizualizări

ULTIMA ORĂ! Nouă angajați ai unei primării din Mureș, în autoizolare!

Biroul de presă al Instituției Prefectului – Județul Mureș a anunțat joi, 8 aprilie, că în cursul zilei de ieri nouă angajați ai Primăriei comunei Crăciunești au intrat în autoizolare la domiciliu, după ce au luat contact cu o persoană depistată pozitiv la testul de determinare a infecției cu Coronavirus.

”În acest moment, potrivit informațiilor primite de la Primăria Crăciunești, cei opt angajați rămași în activitate reușesc să asigure funcționarea instituției în regim adaptat condițiilor date. Imediat după sesizarea primită, Instituția Prefectului – Județul Mureș a contactat Direcția de Sănătate Publică Mureș, care a confirmat că în două sate ale comunei Crăciunești (Crăciunești și Budiu Mic) există o creștere a numărului de persoane pozitive Covid-19 și a celor autoizolați la domiciliu. Ancheta epidemiologică a Direcției de Sănătate Publică Mureș este în curs”, se precizează în comunicat.

Având în vedere situația din localitate, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Mureș a stabilit miercuri, 8 aprilie, un plan de acțiune care presupune înăsprirea măsurilor de limitarea a răspândirii infecției cu Covid-19 în zonă, prin creșterea numărului de efective de forțe de ordine prezente în perimetrul afectat.

”De asemenea, Direcția de Sănătate Publică va monitoriza situația epidemiologică din zonă, urmând să informeze autoritățile județene în eventualitatea apariției unor noi situații de urgență în localitate, care impun măsuri rapide”, se mai arată în comunicat.

Alex TOTH

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE