Anunț important pentru titularii de autorizații de mediu! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 556 Vizualizări

Anunț important pentru titularii de autorizații de mediu!

Agenția pentru Protecția Mediului Mureș informează toți titularii de autorizații de mediu/autorizații integrate de mediu, despre publicarea în Monitorul Oficial nr. 495/11 iunie 2020 a Ordinului MMAP nr. 1150/27 mai 2020 privind aprobarea Procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizaţiei de mediu şi autorizaţiei integrate de mediu. Actul normativ intră în vigoare în termen de 30 de zile de la publicare.

Obţinerea vizei anuale este obligatorie atât pentru autorizaţiile de mediu şi pentru autorizaţiile integrate de mediu emise înainte de intrarea în vigoare a prezentului ordin, cât şi pentru cele emise după intrarea acestuia în vigoare.

Scopul aplicării vizei anuale este acela de a confirma faptul că titularul desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii pentru care a fost emisă autorizaţia de mediu sau autorizaţia integrată de mediu şi că nu au intervenit modificări care să afecteze condiţiile stabilite prin actele de reglementare.

Termenul în care titularul activităţii solicită aplicarea vizei anuale este de maximum 90 de zile şi de minimum 60 de zile înainte de ziua şi luna corespunzătoare zilei şi lunii în care a fost emisă autorizaţia pe care acesta o deţine. În cazul în care autorizaţia pe care acesta o deţine a fost revizuită, termenul de 60 de zile se va calcula în funcţie de ziua şi luna în care a fost emisă autorizaţia iniţială.

Informații referitoare la procedura de aplicare a vizei anuale şi formularele necesare se pot găsi accesând site-ul agenției http://apmms.anpm.ro.

(Comunicat de presă, Agenția pentru Protecția Mediului Mureș)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE