Home / Business / Pierderi în 2019 pentru SC Parc Industrial Mureș!

Pierderi în 2019 pentru SC Parc Industrial Mureș!

Aleșii județeni au aprobat joi, 25 iunie, situațiile financiare anuale individuale ale SC Parc Industrial Mureș SA, precum și mandatarea reprezentantului Consiliului Judeţean Mureş în Adunarea Generală a Acţionarilor la SC Parc Industrial Mureş SA să voteze la următoarea ședință AGA aprobarea situațiilor financiare la data de 31 decembrie 2019.

Conform situațiilor financiare, SC Parc Industrial Mureș SA a obținut în anul 2019 următoarele rezultate: venituri totale de 3,07 milioane lei, cheltuieli totale de 3,74 milioane lei, rezultat brut contabil – pierdere brută de 0,67 milioane lei, profit fiscal de 0,91 milioane lei, impozit pe profit de 0,14 milioane lei și pierdere netă de 0,81 milioane lei.

”Situația financiară a societății se menține dificilă, rezultatul contabil negativ fiind influențat de pierderile și ajustările constituite pentru creanțele incerte”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mureș.

Consiliul Judeţean Mureş este acţionar majoritar la SC Parc Industrial Mureş SA, deținând 91,62% din capitalul social al societății, fiind asociat cu patru Consilii Locale, din Sânpaul, Ungheni, Iernut şi Luduş, care au calitatea de acționari minoritari. Societatea s-a înfiinţat în anul 2003 cu scopul administrării infrastructurii Parcului Industrial Mureş, obiectiv finanţat în cadrul Programului Phare 2001, Facilitatea Suplimentară pentru Investiţii, componenta RO 0101.03.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adolescentă de 15 ani din Mureș, mamă a primului nou născut în 2021

O adolescentă în vârstă de 15 ani, care are domiciliul în județul Mureș, a devenit …