Copil de 13 ani salvat dintr-o groapă cu apă Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 348 Vizualizări

Copil de 13 ani salvat dintr-o groapă cu apă

Marți, 30 iunie, în jurul orei 18.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un minor ar fi căzut într-o groapă cu apă, aflată în proximitatea râului Mureș, pe raza comunei Ideciu de Jos.

”La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, care au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un minor, de 13 ani, din comuna Ideciu de Jos. Din primele cercetări efectuate, a rezultat faptul că acesta s-ar fi deplasat în zona respectivă, împreună cu alți doi minori, pentru a se scălda. Au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul medical prezent la fața locului, ulterior minorul fiind transportat la U.P.U. Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

Conform aceleiași surse, în cauză ”polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE