Școlile din Târgu Mureș, un oraș și cinci comune se închid de mâine Administratie
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 4604 Vizualizări

Școlile din Târgu Mureș, un oraș și cinci comune se închid de mâine

Școlile din municipiul Târgu Mureș și din alte șase unități administrativ-teritoriale intră de mâine în scenariul roșu, adică se închid pentru două săptămâni, a anunțat în această seară Inspectoratul Școlar Județean Mureș. 

 

„În conformitate cu adresa transmisă de Direcția de Sănătate Publică Mureș, din cauza ratei de incidență cumulată a cazurilor mai mare de 3 la 1.000 de locuitori, unitățile de învățământ din 7 unități administrativ teritoriale ale județului Mureș vor funcționa în scenariul 3 (roșu) începând cu data de 19 octombrie 2020:

  1. Municipiul Târgu-Mureș;
  2. Ungheni;
  3. Cristești;
  4. Cozma;
  5. Sâncraiu de Mureș;
  6. Sângeorgiu de Mureș;
  7. Sântana de Mureș.

Timp de 2 săptămâni, elevii și cadrele didactice din aceste unități școlare își vor    desfășura activitățile instructiv-educative on-line”, se arată în adresa IȘJ Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Sunt de acord cu inchiderea scolilor si gradinitelor dar ma intreb ce au facut liceenii din liceul Papiu sau ce vor face elevii in cele 2 saptamani prognozate. Trebuie sa fim realiști, si sa recunoastem faptul ca , a inchide scoli pentru ca au aparut cazuri, inseamna a izola la domicilu elevii, profesorii, si parintii contacti, a dezinfecta scolile
    Pentru ca altfel toata lumea se va plimba linistit peste tot, copii vor fi intr o vacanta fara sfarsit iar parintii vor fi la pamant din toate punctele de vedere. Sa nu mai spunem ca sunt copii in localitati unde nu este curent, internet…In sanatate daca era sa fim izolati dupa fiecare caz aparut am fi fost intr o continua izolare . Sper din suflet sa se gaseasca o solutie din partea unor persoane competente pentru ca altfel ne vom invarti in cerc si rezultat 0.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE