Home / Recomandări zi de zi / Proiect local de solidaritate la Saschiz!

Proiect local de solidaritate la Saschiz!

Distribuie

Reprezentanții Asociației AUM au transmis vineri, 16 octombrie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că în luna curentă începe derularea proiectului ,,Solid – solidari pentru Saschiz”, desfășurat în parteneriat cu Vecinătatea Femeilor din Saschiz și Centrul de Voluntariat Saschiz.

Scopul acestuia este scrierea și dezvoltarea unor proiecte locale de solidaritate, în cadrul cărora vor fi organizate evenimente de consolidare a generației tinere din Saschiz, proiectul desfășurându-se între octombrie 2020 și martie 2021.

,,Tinerii din imagine formează echipa de voluntari ai Corpului European de Solidaritate, naționali şi internaționali: Polonia, Cehia, Germania, Spania și România. Ca activitate şi rezultat final vor fi scrise împreună cu tinerii din Saschiz în total 4 proiecte de solidaritate, care vor avea ca teme subiecte relevante pentru comunitatea locală. Vrem să menționăm că ne bucură mult faptul că putem să ne unim eforturile cu partenerii noştri spre acest scop comun pe care îl avem, şi anume dezvoltarea şi binele general al comunităților locale”, se menționează în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU


De asemenea, verificati

Social-decmocrații reghineni, la o nouă acțiune de ecologizare

Distribuie După acțiunea de ecologizare organizată în data de 17 martie, social-democrații reghineni au continuat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.