Home / Invatamant / Programul ,,Company Hour” revine la UMFST!

Programul ,,Company Hour” revine la UMFST!

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș au anunțat marți, 20 octombrie, reluarea în format online a programului ,,Company Hour”, urmând ca în perioada următoare, să fie susținute workshop-uri practice pentru studenți de către 7 companii, iar primul eveniment se va desfășura joi, 22 octombrie, de la ora 14.00.

,,Universitatea are în vedere dezvoltarea parteneriatelor cu organizațiile din mediul economic, printre obiectivele asumate regăsindu-se creșterea gradului de corelare a pregătirii studenților cu competențele cerute pe piața muncii, în principal prin acordarea posibilității companiilor de a participa activ la procesul didactic prin acordarea de echipamente pentru studiu, propunerea de cursuri care să fie cuprinse în curricula universitară, propunerea de teme pentru lucrări de licență sau disertație în regim de co-tutelă, universitate – companie,  dar și prin creșterea prezenței companiilor în universitate prin evenimente organizate cu și pentru studenți. Tocmai în realizarea acestui ultim punct a fost creat programul „Company Hour”, care se bucură de mare succes în rândul studenților și al companiilor”, au transmis reprezentanții UMFST.

Andreea ȚIȚIU

Sursa foto: UMFST

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiect internațional implementat la UMFST

Reprezentanții Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș au …