Home / Administratie / FOTO: Maria Moldovan, (re)învestită oficial primar la Beica

FOTO: Maria Moldovan, (re)învestită oficial primar la Beica

Distribuie

Primăria comunei Beica de Jos a găzduit luni, 19 octombrie, ședința de investire a noului Consiliu Local și a primarului comunei Beica de Jos, Maria Moldovan.

Din totalul de 11 consilieri locali cât însumează Consiliul Local Beica de Jos au fost validați și au depus jurământul un număr de 10 consilieri după cum urmează: Barabas Peter (UDMR), Dorin Borda (PSD), Rodica Valeria Bucin (PSD), Cătălin Zaharie Cioba (PSD), Ioan-Zaharie Crișan (PNL), Fábián László (PSD), Ioan Moldovan (PSD), Crăciun Oprea (PSD), Ilie Salcă (PSD) și Florin Tropotei (PNL).

Consiliul Local al comunei Beica de Jos urmează să fie completat după validarea mandatului consilierului local supleant, Maria Grama, din partea PSD.

Maria Moldovan, primarul comunei Beica de Jos

„Am depus jurământul cu un nou Consiliu Local de care sunt mândră. E o echipă tânără , în componența căreia se regăsesc și femei. În acest nou consiliu, PSD deține un număr de 8 consilieri, PNL două mandate iar UDMR este prezenrt cu un singur consilier”, a precizat primarul Maria Moldovan.

Noul mandat, încărcat de proiecte

Acest nou mandat se anunță a fi încărcat de proiecte, lucru subliniat și de primarul Maria Moldovan.

„Proiectele de viitor sunt multe, atât cele începute care trebuie continuate, cât și altele noi care le vom iniția de acum înainte. Dacă mă ajută bunul Dumnezeu le voi duce la îndeplinire, iar Beica va fi un mic orășel. Asta îmi doresc. Ca și priorități, avem extinderea rețelei de apă și canalizare în toată comuna, un dispensar în localitatea Beica de Jos, proiect cu fonduri norvegiene, proiect finalizat, urmează doar dotarea acestuia care să o facem noi cu aparatură medical. Voi pune un accent deosebit pe sănătatea oamenilor, a copiilor și bătrânilor. În ascest sens îmi doresc să realizez un azil de bătrâni în viitorul foarte apropiat. Lucrăm la proiectul pentru introducerea gazului metan în toată comuna Beica de Jos. Mai avem de asfaltat câteva ulițe, în rest străzile comunei sunt puse la punct. Avem în execuție construcția unei grădinițe noi în localitatea Șerbeni, unde momentan suntem în faza de licitație. Așteptăm să semnăm contractul pe fonduri europene pentru reabilitarea școlii din Șerbeni. La Compania Națională de Investiții am depus un proiect pentru reabilitarea a două cămine culturale în comună. Ca și concluzie, voi avea de lucru în acest nou mandat, proiecte multe și diverse pentru dezvoltarea comunei Beica de Jos”, a precizat primarul Maria Moldovan.

Barabas Peter (UDMR)
Borda Dorin (PSD)
Bucin Rodica (PSD)
Cioba Cătălin- Zaharie (PSD)
Fabian Laszlo (PSD)
Moldovan Ioan (PSD)
Oprea Crăciun (PSD)
Salcă Ilie (PSD)
Tropotei Florin (PNL)

Alin ZAHARIE

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.