E.ON, partener pentru Via Transilvanica Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 370 Vizualizări

E.ON, partener pentru Via Transilvanica

Reprezentanții Via Transilvanica au transmis joi, 22 octombrie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, faptul că deși inițial traseul însuma 950 de kilometri pe hartă, dintre care 800 de kilometri sunt deja lansați, în urma unui parteneriat pentru sustenabilitate cu compania E.ON, se mai pot adăuga traseului încă 100 de kilometri, deservind județele rămase, și anume Alba, Hunedoara și Caraș – Severin.

,,Dacă până la parteneriatul pentru sustenabilitate cu cei de la E.ON ne gândeam la 1.100 de kilometri, acum mai putem adăuga încă 100 de kilometri care ne permit ca în județele rămase, Alba, Hunedoara și Caraș-Severin, sau pe unde ne va mai duce drumul, să căutăm variantele cele mai bune și să descoperim locurile și oamenii care vor face parte din acest drum care unește”, se menționează în cadrul postării.

Reprezentanții E.ON s-au gândit la o propunere pentru clienții lor, iar pentru fiecare factură online în locul celei fizice, ei vor finanța un metru de traseu.

,,Astăzi am hotărât să ne întindem cu încă 100 de kilometri, tocmai pentru că o acțiune individuală a 100.000 de oameni poate avea ecou într-un proiect mai mare decât fiecare dintre noi. Ne bucurăm ca propunerea celor de la E.ON a fost primită cu atât entuziasm, iar acum e rândul nostru să o ducem la capăt. De fapt, despre asta este vorba într-un plan de sustenabilitate al unui drum de anduranță și este o bucurie că putem să fim martorii unui plan care crește și se schimbă, pe măsură ce tot mai mulți oameni devin parte din el”, mai informează sursa citată.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE