Varo Levente, al șaptelea jurământ de primar în Papiu Ilarian Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 595 Vizualizări

Varo Levente, al șaptelea jurământ de primar în Papiu Ilarian

Varo Levente (UDMR) a depus joi, 22 octombrie, jurământul pentru cel de-al șaptelea mandat de primar al comunei Papiu Ilarian. La scrutinul din 27 septembrie, Varo Levente a fost unicul candidat înscris în competiția electorală pentru funcția de primar al comunei Papiu Ilarian, câștigând alegerile cu procentul logic de 100% (298 de voturi).

Accesarea banilor europeni, obiectiv principal

Ceremonia învestirii în funcție a noilor aleși locali ai comunei Papiu Ilarian a fost organizată în incinta Primăriei, cu respectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19, iar la eveniment a participat și un reprezentant al Instituției Prefectului – Județul Mureș, Sipos Krisztian.

„Am depus jurământul pentru un nou mandat de primar al comunei Papiu Ilarian. Este pentru a saptea oară, însă vă spun, cu deplină sinceritate, că am simțit aceeași emoție puternică la fel ca în anul 1996. Acum, emoția este la fel de mare pentru că îmi dau seama că de 24 de ani acești oameni minunați din comuna Papiu Ilarian continuă să creadă în mine și în echipa mea. Le mulțumesc pentru onoarea pe care mi-o oferă de a fi în slujba comunității din Papiu Ilarian. Noilor consilieri locali le doresc succes și sunt sigur că vom colabora foarte bine în următorii 4 ani. Sunt absolut convinsă că vom face lucruri frumoase în comună, așa cum am făcut și până acum”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Varo Levente.

În legislatura 2020-2024, Consiliul Local al comunei Papiu Ilarian va avea 9 consilieri locali, mandatele fiind distribuite după cum urmează: 6 pentru UDMR, 2 pentru PSD și 1 pentru PNL.

”Voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca Papiu Ilarian, comuna noastră, să se dezvolte. Acesta este obiectivul principal, dezvoltarea comunei Papiu Ilarian. Accesarea fondurilor europene este o oportunitate pe care nu o vom rata”, a completat Varo Levente, care a mai precizat că ”noul viceprimar va fi ales în următoarea ședință a Consiliului Local.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE