Home / Administratie / Iernutul e pregătit pentru a doua etapă de vaccinare!

Iernutul e pregătit pentru a doua etapă de vaccinare!

Distribuie

Începând cu data de 15 ianuarie începe a doua etapă de vaccinare, iar cu acest prilej, reprezentanți Primăriei Orașului Iernut au transmis prin intermediul unui comunicat de presă, mai multe informații utile iernuțenilor care doresc să se vaccineze.

În primul rând, programarea pentru vaccinare se poate face prin intermediul medicului de familie, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârsta; prin intermediul angajatorului, pentru personalul care desfășoară activități în domenii cheie; individual, direct pe platforma informatică, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani; prin administrator, pentru persoanele cu grad ridicat de risc din centrele medico – sociale și rezidențiale; prin aparținători, pentru persoanele peste 65 de ani; prin apelarea call centerelor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă și prin direcțiile de sănătate sociale de la nivelul primăriilor, pentru persoanele care au vârsta peste 65 de ani și pentru persoanele aflate în evidență cu boli cronice, indiferent de vârstă.

La nivelul orașului Iernut, persoanele care vor opta pentru efectuarea programării prin intermediul Direcției de Asistență Socială Iernut, trebuie să depună la sediul Direcției de Asistență Socială Iernut, din strada Dacia Traiană, numărul 6A, de luni până joi, între orele 7:00 – 15:30 sau vineri între orele 7:00 – 13:00, următoarele documente; cererea privind programarea în vederea vaccinării prin intermediul Direcției de Asistență Socială și copia actului de identitate.

Cererile se pot depunde individual, sau de către aparținător, care poate efectua programare pentru maxim 10 persoane din familie, la sediul Direcției de Asistență Socială Iernut sau se pot trimite prin email, la adresa iernut@cjmures.ro.

De asemenea, mai multe informații se pot obține apelând Call Center-ul Mureș la numărul de telefon 021.414.44.65, la adresa de email ms.callcenter@vaccinare-covid.gov.ro sau la numărul 0265.471.410, interior 232 sau 233 – Direcția de Asistență Socială Iernut.

Pentru orașul Iernut, centrul de vaccinare va fi amplasat în incinta Sălii de Sport Iernut, de pe strada Iuliu Maniu, numărul 4.

Andreea ȚIȚIU


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târg de Crăciun la Târgu Mureș

Distribuie Târgul de Crăciun se inaugurează, la Târgu Mureș, în prezența lui Moș Crăciun, în …