Home / Iernut / VIDEO: Locație nouă pentru Asociația ”Rază de Soare”

VIDEO: Locație nouă pentru Asociația ”Rază de Soare”

Distribuie

Sunt zile în care ne saltă inima de bucurie când aflăm că există și oameni care se gândesc și la cel de lângă ei, nu doar la persoana lor proprie. După care uităm rapid de faptele lor bune și mergem și tragem o înjurătură undeva prin traficul infernal din zilele noastre. Dar Primăria orașului Iernut nu a uitat de acești oameni care își dăruiesc viața altora.

Spațiu modern

Astfel, Asociația ”Raze de Soare”, care se ocupă de îngrijirea și educarea persoanelor cu dizabilități, are un spațiu nou și modernizat în care să își desfășoare activitatea. Spațiul nou este unul modern și dispune chiar și de o sală de sport, dotată cu aparate de fitness. Inaugurarea a avut loc luni, 1 martie, iar la eveniment au participat, pe lângă personalul și beneficiarii asociației, primarul Ioan Nicoară și viceprimarul, Teofil Vasile Mărginean.

„Anul trecut în luna martie, am intrat în pandemie, care tuturor ne-a schimbat viața. În ceea ce privește administrația locală, am hotărât ca sediul organizației pe care o avem la nivel orășenesc, ”Rază de Soare”, care se ocupă de persoane cu handicap, să îl mutăm într-o altă locație, care este în aceeași clădire, dar într-o altă aripă, pe care am reabilitat-o complet, astfel încât să fie toate condițiile necesare desfășurării activităților pe care dânșii le au. Astfel, spațiul în care a funcționat până acum, care este direct legat de Grădinița cu Program Prelungit, să fie alocat copiilor care își desfășoară activitatea la grădiniță. Trebuie asigurate măsurile de protecție anti-COVID, anume spații mai generoase și alte măsuri complementare care să ducă la buna desfășurare a activităților în scenariul verde, pe care îl dorim să continue cât mai mult. Am încercat să asigurăm toate condițiile, am renovat complet ceea ce înseamnă aripa destinată funcționării Asociației ”Raze de Soare”. Lucrările încă nu sunt finalizate, dar vom încerca în primăvara care urmează să încheiem absolut toate lucrările care sunt necesare, inclusiv la partea exterioară: împrejmuire cu gard, înierbare cu flori, cu pomi, să fie un spațiu plăcut desfășurării activităților”, a declarat Ioan Nicoară.

Alex PĂTRAȘCU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.