Tinerii, afectați de cel de-al treilea val al pandemiei COVID-19 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 376 Vizualizări

Tinerii, afectați de cel de-al treilea val al pandemiei COVID-19

Dr. Tanaszi Sarolta, managerul Spitalului Municipal din Sighișoara, a explicat miercuri, 24 martie, cu prilejul unei emisiuni difuzată de Televiziunea M9, diferența dintre primele două valuri și al trilea val al pandemiei COVID-19.

Potrivit informațiilor oferite de dr. Tanaszi Sarolta, o diferența între primele două valuri și al treilea val este vârsta pacienților internați sau ajunși la spital. Dacă în primele două valuri, cele mai mult persoane aveau o vârstă înaintată, în cel de-al treilea val, foarte mulți tineri se prezintă la unitatea medicală.

,,Am observat anul trecut și valul unu și valul doi și acum valul trei, îl monitorizăm zilnic, împreună cu colegii. Ce am observat și ce am discutat și împreună, pecientura este mult mai tânără în valul trei. Pot să fie mai multe motive. Foarte multă lume nu mai crede în virus. Nu a crezut nici anul trecut, dar cred că s-au și relaxat și cumva încrederea în existența virusului a scăzut și mai mult, din punctul meu de vedere. Stau foarte mult acasă, le e teamă de spitale, poate și mass-media are o importanță în acest sens și ajung la noi în stadii mai avansate de boală și tratamentul este mult mai agresiv. În ATI sunt mai mulți pacienți, din acest motiv, tineri”, a precizat dr. Tanaszi Sarolta.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE