Home / Administratie / Iulian Sîrbu, mesaj de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Iulian Sîrbu, mesaj de Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, a transmis un mesaj prin reprezentanții Primăriei localității, postat pe pagina de Facebook a instituției vineri, 2 aprilie, prin care atenționează, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului, că  „trebuie să ne acceptăm unii pe ceilalți și să ne sprijinim”, amintind că apreciază efortul pe care îl depun cei care se implică în ajutorarea persoanelor care suferă de autism. Mai mult, Ziua a fost marcată de un eveniment spontan care s-a petrecut în Cetatea Sighișoarei.

„Astăzi, 2 aprilie, este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului! O acțiune spontană a avut loc, în Piața Cetății, în cinstea acestei zile – baloane cu dorințe au zburat spre cer. Și primarul municipiul Sighișoara, Iulian Sirbu a transmis un mesaj: „Sănătate, în primul rând! Apoi, trebuie să fim toți conștienți că atitudinea noastră față de cei din jur poate face diferența. Trebuie să ne acceptăm unii pe ceilalți și să ne sprijinim! Știu că și în municipiul Sighișoara sunt familii în care sunt persoane cu Autism și apreciez modul în care gestionează această situație. Cât sunt de implicați și dedicați! Ori de câte ori este necesar, îi asigur de sprijinul meu. Într-adevăr, Autismul nu se termină în aprilie, el este prezent tot anul, însă sufletul curat al acestor oameni rămâne mereu. Cu respect!”, a transmis Iulian Sîrbu.

Alex PĂTRAȘCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețea de turism eco-social în pregătire într-un sat mureșean

O echipă formată din trei voluntari din ţări ale Uniunii Europene şi un voluntar român …