Acționarii SC Internațional Transport Auto SA Târgu Mureș convocați la Adunare Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1951 Vizualizări

Acționarii SC Internațional Transport Auto SA Târgu Mureș convocați la Adunare

Consiliul de Administrație al SC Internațional Transport Auto SA Târgu Mureș convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor pentru data de 27 aprilie 2021, ora 13.00, la sediul social al societății din Târgu Mureș, strada Libertății nr. 120.

Potrivit unui comunict, pe ordinea de zi a adunării se află prezentarea și aprobarea Raportului de gestiune al administratorilor pentru exercițiul financiar 2020, audierea Raportului auditorului financiar pe anul 2020, examinarea și aprobarea bilanțului pe anul 2020 precum și a contului de profit și pierderi, prezentarea și aprobarea Proiectului de buget de venituri și cheltuieli pe anul 2021 și diverse.

”În cazul în care prima întrunire a Adunării Generale a Acționarilor nu întunește condițiile statutare legale de cvorum, următoarea ședință a Adunării Generale a Acționarilor este convocată pentru data de 28 aprilie 2021, ora 13.00, în același loc și având aceeași ordine de zi”, a transmis Grigore Rusu, președintele Consiliului de Administrație al SC Internațional Transport Auto SA Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE